Bli en del utav succéprogrammet som alla pratar om och ta för dig av paradiset!

Har du funderat på att söka till Paradise Sverige? Då kanske det är dags att ta steget och söka. Känner du att du är den utvalde? Känner du att du har en härlig personlighet och en grym karaktär som han få alla att smälta och skratta på samma gång? Ta chansen nu och se hur långt du kan komma. I spelet, i livet.

Ta dig ut på ett äventyr du aldrig kommer att glömma, lär känna vänner för livet och kanske hitta ditt livs kärlek på vägen. Hur som helst så kommer det bli en resa fyllt av sol, skratt och socialt samspel. Det finns inga krav på hur du ska se ut eller hur du ska vara. Det blir bara roligare ju mer speciell du visar dig vara. Det finns inga krav på vart du är ifrån eller hur gammal du är så länge du är över 18.

Paradiset: Mexico
Underbara stränder och fantastiskt vatten och strålande sol. Här kan man spendera en livstid. Goda drinkar och härligt umgänge, sök till paradise Sverige 2016 och spendera i alla fall ett par veckor på denna underbara plats.

Säsong 1 och 2 av Paradise Hotel spelades in på Villa Arabesque i Mexico som kom att bli paradise hotels hemland. Även om paradise hotel sverige år 2010 började inspelningen i Colombia innan de beslutade sig för att ta programmet tillbaka till mexico. Paradise hotel blev en megahit i allt från Skantinavien och Europa till Amerika. Paradise hotel har hoppat runt bland olika tv-kanaler men ligger just nu i TV3s tv-tablå.  Efter att tv4 slutade sända programmet har det helt och hållet tagits över utav Viasat. Som alla vet så öppnar paradise hotel många dörrar efteråt, oavsett om du vinner den stora summan i potten eller om du åker ut som en älskad 6:e platsare så är möjligheterna oändliga så fort du har satt ditt avtryck i tv-rutan.

När du söker till paradise Sverige kan det vara bra att börja fundera på eventuella strategier så som hur ska skapar vänner, vilka du knyter kontakt med samt hur du väljer att spela mot din partner/partners. Du kanske spelar som en ängel eller som en orm, båda visen fungerar säkerligen om du spelar dina kort rätt. Tänk på att en orm ej får behålla sitt huvud och en ängel ej sina vingar om man inte är rätt person för spelet! anta utmaningen och sök till paradise hotel i år!