Det behöver inte alls vara komplicerat att få tillexempel sin utomhusbastu eller jacuzzi flyttad. Eller har ni som företag en mängd otympliga föremål som behöver flyttas på till exempel ett bygge? Med en kranbil i Stockholm blir det en enkel match.

 

Mobilkranar kan snabbt och enkelt förflyttas samt agera i allt från trånga utrymmen till terräng. Med en kranlyft i Stockholm blir flexibiliteten maximal vilket leder till att man på smidigast sätt kan få ordentligt med lyftkraft, på nolltid! Någon direkt planering eller framförhållning behovs inte heller när du ska hyra en kranbil i Stockholm. Med en kranlyft Stockholm blir tyngd på ett ögonblick inget annat än en siffra.

Exempel på vanligt förekommande uppdrag

Att ta hjälp av en kranbil i Stockholm är mycket vanligt vid villamontage, båtlyft samt rörläggningsarbeten eller containerflytt, osv osv. listan är lång.

Vid transport används Kranbilar till att placera samt transportera lite större och tyngre föremål eller föremål i mängder! Allt från dörrar och fönster till maskiner och markrör. Pianostämmare

 

Exempel på vanliga klanbilar och dess kapacitet:

Det är mycket vanligt med fyraxlade kranlyft i Stockholm. Dessa lastar vanligtvis 12 ton samt kan även köra med gripskopa på 16,9m och kan där lyfta hela 940kg.

Har kranbilen i Stockholm även extrastege installerad kommer den ut 21,4m och lyfter där 630kg.

 

En annan vanlig kranlyft i Stockholm är en kranbil som även är utrustad med hydrodrive! Denna mobilkran av denna sort är en lastväxlare med både jibb och spel. Detta är en kranbil som lastar upp till imponerande 10 ton.

Oftast har denna kranlyft sju utskjut och kan därför i grundbom komma ut 18,9m med 1495kg och är jibben på kommer den väldiga 28,8m och lyfter där 680kg. Den kan även förlängas till 30,8 meter! Närmare billen går det att lyfta upp till 8,5ton till exempel kompressor.

 

Så när du går och funderar på hur du ska flytta gäststugan på tomten eller bastun på landet så vet du nu hur du ska gå till väga. En kranbil Stockholm är det enkla och smidiga valet.

Det är heller inte dyrt att hyra en kranlyft i Stockholm. Så varför inte göra som många andra i Stockholm och göra det bekväma valet och inte gå och grubbla, en kranbil i Stockholm är bara ett samtal bort.