Termotransport är att transportera föremål med behov av serskilda temperaturer. matkassar för hemleverans eller andra kylvaror. Det är mycket viktigt att dessa varor bibehåller samma särskillda temperatur under en hel kyltransport och för att klara av detta måste man veta vad man sysslar med.

AOOex är Certifierade inom termotransporter och har stor omtanke på miljö & kvalité

AOOex är ett nischat kyltransportföretag med certifikat inom Kvalitets- & Miljöledningssystem.

Professionellt transportföretag med fokus på kyltransporter och hemleveranser

Idag är det mycket vanligt att använda sig av det bekväma sättet när man ska handla mat. Hemleveranser av matkassar. Med AOOex blir det inte bara bekvämt att handla på internet utan även miljövänligt. Eftersom du genom att välja kyltransport av din varar inte behöver åka iväg själv för att handla lämnar du över ansvaret till AOOex som på stort allvar antar sig uppdraget och kör alltid sina kyltransporter på ett miljövänligt sätt. Termotransporterna är även specialplanerade för att minska på utsläppen. När AOOex kommer med er hemleverans använder de sig även av ECO-driving.

Idag har AOOex har 15 anställda specialutbildade inom kyltransporter för hemleveranser inom Stor-Stockholm och Uppsala och besitter en kapacitet upp till 1500 tidsangivna stopp per dag, även gällande icke-kyltransporter. AOOex transporterar produkter med höga krav på kyltemperatur till exempel gourmetmat, mejeri- charkuteri- fågel och fiskprodukter, matkassar, medicin, barnmat och även mat till flyg och tågtrafiken.

Gör det smarta valet i framtiden och beställ alla era hemleveranser och termotransporter av ett företag som tar kyltransport och hemleverans på allvar och gör det på ett miljövänligt sätt.