Är ni (precis som jag var) sugna på golvläggning i Stockholm, eller kanske rusta upp ett gammalt golv?

Jag har precis renoverat mitt vardagsrumsgolv här hemma. Något jag trodde skulle bli ett jättejobbigt projekt med tanke på att mitt vardagsrumsgolv är lite speciellt utformat. Sen är ju inte jag den som kan allt om golv eller parkettläggning.

Men när jag bestämt mig för att anlita en golvläggare i Stockholm för jobbet så var golvet klart på nolltid. Alltså verkligen, jag hann knappt reagera innan det var klart. Jag antar att det inte är särskilt svårt om man vet vad man gör. Vilket dessa golvläggare i Stockholm verkligen gjorde. Jag valde att gå in på trägolvstockholm.se för att ta tag i min golvläggning och är extremt nöjd med vad min leverantör och sundbybergsgolv har åstadkommit. Och för en bra peng!

Jag välde länge vad jag ville ha för golvläggning, om jag ville ha ett trägolv eller om jag skulle ha parkettgolv. Men var får man tag i trägolv i Stockholm eller parkett i Stockholm snabbt och enkelt? det är inte så enkelt som man kan tro. Men den golvläggare jag valde besatt all kunskap och material man kunde önska gällande golvläggning! Så tillslut, efter en hel del hjälp och tips valde jag att köra på ett fint trägolv. Inte för att de är bättre än parkettgolv utan endast för att det föll mig mer i smaken då jag gillar känslan av ett trägolv man hittar i sin sommarstuga eller i äldre lägenheter. Ett trägolv med lite mer karaktär och inte lika “perfekt” som ett parkettgolv. Sen har jag redan två jättefina parkettgolv i både hall och sovrum som passar jättebra in där. Så jag kände att jag kunde variera mig lite och välja ett annorlunda trägolv inför den här golvläggningen. Man kan även vara lika kreativ vid din parkettläggning.

Nu när jag var inne på att rusta upp lägenheten lite funderade jag även på att “pigga upp” mitt köksgolv något. Det är ett jättefint trägolv som går lite i samma stil som mitt nya trägolv i vardagsrummet, men det är ganska slitet och behöver ett “ansiktslyft”. Jag pratade med mina golvläggare och de berättade att de även förädlar gamla golv! Vi pratade igenom det lite och jag vart positivt överraskade över hur proffsiga och hjälpsamma min golvläggare var. Vi kom fram till att de ska komma över på torsdag nästa vecka och förädla samt behandla mitt trägolv och inte blev det dyrt heller. De förädlar inte bara trägolv utan även parkettgolv i Stockholm om ni är intresserade.