Detta blir vårt första inlägg. Vi kommer i detta inlägg diskutera det viktiga ämne sökmotoroptimering även känt som SEO. Varför vi väljer att lyfta detta ämne är för att vår värld digitaliseras mer och mer för varje dag. Därför tror vi att det är viktigt att vi lyfter upp detta.

Vad är sökmotoroptimering?
Ifall man hör någon på krogen säga att den jobbar som sökmotoroptimerare så innebär det kortfattat att denna person ser till att olika hemsidor vedebörande jobbar med rankar högt under olika söktermer folk Googlar på. Varför vi väljer att skriva ”googla” är för att en stor del av  alla sökningar som görs på internet görs via Google idag. Effektiv sökmotoroptimering innebär att du införskaffar dig länkar till din hemsida samt att du titulerar samt skriver texter på din hemsida så Google med enkelhet kan tyda samt tolka din hemsida. Det är flera parametrar som spelar in när Google gör den bedömning om vilken plats olika hemsidor ska ranka, därför är det smartast att anlita proffs när det gäller denna typ av arbete. Sökmotoroptimering är inget man lär sig på en natt, därför tror vi att  en SEO-Byrå för dig som driver ett företag vara något att föredra.

Vilken SEO-Byrå ska man välja?
Det finns flera SEO-Byråer att välja bland i Sverige framförallt i Stockholm där urvalet är väldigt brett. Att välja en SEO-Byrå kan många uppleva vara svårt, men vi tror starkt på våra tips om att se över företagets resultat de lyckats genomföra med andra kunder till dem. Ser referenserna goda ut så är det ett väldigt bra tecken på att det är ett seriöst företag du har att göra med.

Idag är inte sökmotoroptimering allt
Något som är minst lika viktigt som att kunna optimera sin sida är att ha en hemsida som till synes ser bra ut. Det vi säga att den ligger under en webbdesign som inte bara ser bra ut, utan att den även sticker ut bland alla dessa tusentals hemsidor som florerar ute på nätet. Det räcker alltså inte att ranka högt på sökmotorerna har du inte en sida som användarna upplever attraktiv kommer de klicka vidare lika snabbt som de klickade sig in på din sida.

För mer information om sökmotoroptimering eller webbdesign kan du kontakta SEO-Byrån Flighton som för övrigt hjälpt oss att författa detta blogginlägg. Du finner deras länkar till deras respektive hemsidor nedan. Flighton driver även en utbildningsplattform under namnet Flighton Academy där ambitionen är att erbjuda utbildningar via deras kunder. Flighton driver även en kommunikationsplattform vid namnet trean.nu detta är en kostnadseffektiv plattform för företag som vill kommunicera ut meddelanden samt information.

Flighton AB
SEO-Byrå.nu