Har du problem med byggfukt, byggdamm fuktskada eller vattenskada? Dessa är väldigt vanliga problem vid ett pågående bygge eller även färdiga faciliteter.

Du kanske har fått in en mängd byggfukt under en renovering eller ett nybygge som behöver elimineras för att inte riskera vattenskador eller mögelskador. Byggvärme är lösningen på problemen.

Att på ett grundligt sätt få bort fukten minimerar risken för framtida skador.

Är arbetsplatsen eller bostaden full med byggdamm efter ombyggnationer och ni behöver få rent igen, så kommer Byggvärme att få rent på nolltid.

Med att ha installerat rengörande filter på aggregaten har de flesta företag utrustning det som krävs för att få rent på djupet!

Det finns Byggvärmeföretag inom franchisekoncept som arbetar från söder ända till norr i vårt avlånga land, med mer än 20 företag och en omsättning på drygt 100 miljoner svenska kronor.

De främsta kännetecken är mångåriga kompetens och erfarenhet inom området samt besiktningsverksamheten de bedriver.

Vi vill påstå att de flesta seriösa företag kan allt och lite till om byggvärme och avfuktning!

Låt inte byggfukt och byggdamm sätta käppar i hjulen!
maskinparkhar är den mest flexibla i hela Sveriges när det kommer till temporär värme och betongtorkning, oavsett byggnaden i frågas storlek.

Det finns flera företag som besitter som sagt många år av erfarenhet av byggvärme vilket med tider har resulterat i att de utvecklat det mest effektiva arbetssättet som är en kombination av uppvärmning och avfuktning.

Ingen okontrollerad uppvärmning! Detta hindar kondens från att dröja sig kvar och sprida sig och lämna ytterligare skador.

Ingen energikrävande ventilation behövs för att slutföra arbetet.

Med otroliga sorptionsavfuktare blir torkningsprocessen total. de har även energisnåla och flexibla mobila gas- och oljedrivna panncentraler och undercentraler. deras Airco maskiner är drivna på hetvatten och el vilket underlättar planerandet av bygget abnormt. För att alltid uppnå en så ren och hälsosam arbetsmiljö som möjligt är deras utrustning försedd med aggregat. Dessa suger åt sig allt byggdamm så att inget lämnas kvar på platsen.

Byggvärme avlägsnar byggfukten snabbt och effektivt för att inte tala om hur kostnadseffektivt arbetssättet är. De vill inte att det ska kosta en förmögenhet för att bli av med eventuell byggfukt. OBM ger dig kompletta lösningar för dina fuktproblem!

Byggfukten måste elimineras!

Om det skulle vara så att fukten inte torkas ut ordentligt kan det hända att husets värmeisoleringsförmåga att försämras och i sin tur bidrar det till att bland annat energikostnaderna blir högre. Några problem som bevisligen dyker upp om man inte tar hand om problemet i tid är att byggnaden drabbas av mögelskador , emissioner och missfärgningar. Byggfukt är en sjukdom som ska motarbetes, och det kan man bara göra med rätt metoder! Byggvärme!

I behov av utrustning?

Ofta är det så att man har råkat få in byggfukt i en facilitet och riskerar fuktskada eller att man har råkat få massvis med byggdam in i lokalerna, men väljer att sköta sin byggvärme och avfuktningen på egen hand! Är så fallet med din fuktskada, byggfukt, byggdam eller generellt byggvärme så är du välkommen in till OBM Byggvärme för att hyra utrustning för byggfukt och vattenskador!

OBM står tillhandahåller både uthyrning och försäljning av all form av utrustning du behöver för att ta hand om vattenskador på egen hand. väljer att göra jobbet utan proffshjälp så finns OBM alltid där för att rådfråga! de kan verkligen allt om byggdamm, vattenskador och byggvärme!

För mer information om Byggvärme

Lämna en kommentar